Monge Grill Sterilised konservuotas pašaras sterilizuotoms katėms su veršiena 85g

0,99 

Išsiųsime per 1-3 darbo dienas.

Aprašymas

Visavertis ir subalansuotas konservuotas ėdalas sterilizuotoms katėms. Orkaitėje kepti gabalėliai su veršiena žele ne tik skatina sveiką mitybą, bet ir užtikrina išskirtinį skonį.

  • Aukštos kokybės sudėtis: Italijoje užaugintų veršelių kepenys (23%) ir ėriukų mėsa (20%).
  • Tinka sterilizuotoms katėms: Sukurtas atsižvelgiant į sterilizuotų kačių poreikius.
  • Lengvai virškinamas: Sudėtyje nėra sudėtingų ingredientų, o pagrindas – aukštos kokybės mėsa.
  • Praturtintas vitaminais ir mineralais: Padeda palaikyti gerą savijautą ir organizmo balansą.
  • Puikus skonis: Žele tekstūra ir orkaitėje kepti gabalėliai, kurie tikrai patiks jūsų katei.

„Monge Gril”l sterilizuotoms katėms su veršiena yra puikus sprendimas kasdienei mitybai. Šis pašaras ne tik skanus, bet ir subalansuotas, o sudėtyje esančios natūralios medžiagos bei vitaminai užtikrina puikią jūsų katės sveikatą. Pagaminta Italijoje, todėl garantuojama kokybė ir saugumas.

Papildoma informacija
Augintinio amžius

Suaugusiems

Gamintojas NOVIKO Animal Health s.r.o., Čekija.

Monge

Pakuotė

85g.

Papildomi poreikai

Sterilizuotoms

Prekinis ženklas

Monge

Produkto sudėtis

Su veršiena

Tipas

Konservai

Sudėtis

Mėsa ir šalutiniai gyvūninės kilmės produktai (itališkų veršelių kepenys 23%, ėriukų mėsa 20%), daržovės (bulvės), žuvis ir žuvies produktai, mineralai. Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 11,3%, žali riebalai 2,4%, žalia ląsteliena 0,5%, žali pelenai 2,4%, drėgmė 80%. Maistiniai priedai/kg: vitaminas D3 180 TV/kg, vitaminas E (visų rac-alfa-tokoferyl-acetatas) 40 mg/kg, geležis (geležies (II) sulfatas monohidratas) 13mg/kg, jodas (kalcio jodatas) 1,6mg/kg, varis (vario (II) sulfatas pentahidratas) 3,4mg/kg, manganas (mangano sulfatas monohidratas) 8,5mg/kg, cinkas (cinko oksidas) 42mg/kg, selenas (natrio selenitas) 0,04mg/kg. Technologiniai priedai: stingdikliai ir emulsikliai.

Šėrimo rekomendacijos

Dienos normą patariama padalyti į 2 porcijas. Ėdalas turi būti kambario temperatūros arba gali būti patiektas pašildytas.